Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γ. Μαραγκού – Πολιτική δήλωση

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γ. Μαραγκού – Πολιτική δήλωση

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη προσωπική ευθύνη η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Αλέξη Τσίπρα, την Πολιτική Γραμματεία και τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την εμπιστοσύνη και τη δυνατότητα που μου δίνουν, συμμεριζόμενος κοινές αρχές και αξίες, να αγωνιστούμε μαζί προκειμένου να επαναφέρουμε την ελπίδα, τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία στη Χώρα μας.

Προσωπικά, μετά από πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε θέματα ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας, έχοντας παράλληλα θητεύσει σε αιρετές θέσεις στον επιμελητηριακό θεσμό και την αυτοδιοίκηση των Κυκλάδων, σας ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου.

Οι Κυκλάδες, ένας τόπος ευλογημένος και μοναδικός, με ωραίους ανθρώπους αλλά και τόσες ανάγκες και προβλήματα, δικαιούμαστε περισσότερα. Στην υγεία, την παιδεία, την προσβασιμότητα, τον πολιτισμό αλλά και τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, 12 μήνες το χρόνο, προκειμένου η νησιωτικότητα, ένας όρος τόσο σημαντικός, να πάψει να αντιμετωπίζεται με απαξίωση όπως συμβαίνει από τη σημερινή κυβέρνηση.

Σε αυτόν τον αγώνα οφείλουμε και θα είμαστε όλοι μαζί. Για το παρόν και το μέλλον μας, για τη νέα αλλαγή που επιζητούμε και αξίζουμε.

Σας ευχαριστώ.
Γιώργος Μαραγκός
Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων
ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *