Επίσκεψη Γιώργου Μαραγκού και Μαρίας Χανιώτη στην Αντίπαρο

Επίσκεψη Γιώργου Μαραγκού και Μαρίας Χανιώτη στην Αντίπαρο

Περιοδεία πραγματοποίησαν στην Αντίπαρο, την 26η Απριλίου, οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων, με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Μαραγκός και Μαρία Χανιώτη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Αντιπάρου κ. Αναστάσιο Φαρούπο, την Επικεφαλής της αντιπολίτευσης κα Ελένη Βιάζη, τον Αντιδήμαρχο κ. Αρτέμη Τριαντάφυλλο ενώ συνομίλησαν με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.   

Παράλληλα, επισκέφθηκαν το Περιφερειακό Ιατρείο και συναντήθηκαν με τον Ιατρό κ. Σωτήρη Σκούρτη και εργαζόμενους στην υγειονομική μονάδα, με αντικείμενο την ενημέρωσή τους επί θεμάτων που άπτονται της λειτουργίας του και προβλημάτων που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης από την πολιτεία.

Τέλος, κατά την παραμονή τους στο νησί, συναντήθηκαν με επιχειρηματίες, πολίτες, φίλους και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα αλλά και να ενημερωθούν για προβλήματα τοπικής σημασίας που όμως χρήζουν επίλυσης από το κεντρικό κράτος.

Ως κύρια θέματα, στην ατζέντα των συναντήσεων ιεραρχήθηκαν, μεταξύ άλλων, η βελτίωση έργων υποδομής στον τομέα της ύδρευσης και τα προβλήματα που δημιουργεί η πληθώρα γεωτρήσεων, η διαχείριση των απορριμμάτων, η συντήρηση του οδικού δικτύου, τα προβλήματα υποστελέχωσης στο Ιατρείο, η δυσκολία εξεύρεσης προσωπικού για τις εποχιακές επιχειρήσεις κλπ.

Ο κ. Μαραγκός και η κα Χανιώτη, αφού κατέγραψαν τα σημαντικότερα ζητήματα όπως αυτά προαναφέρθηκαν, ενημέρωσαν τους συνομιλητές του για τις προγραμματικές θέσεις και τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με τα ζητήματα της υγείας, της νησιωτικότητας, της βελτίωσης των εργασιακών συνθηκών και της επιχειρηματικότητας, της χρηματοδότησης επενδύσεων και υποδομών μέσω του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάπτυξης και δεσμευόμενοι να βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία μαζί τους με σκοπό την αποδοτικότερη επίλυσή τους.