Επίσκεψη Γιώργου Μαραγκού σε Μήλο και Κίμωλο

Επίσκεψη Γιώργου Μαραγκού σε Μήλο και Κίμωλο

Τριήμερη περιοδεία πραγματοποίησε στη Μήλο και την Κίμωλο, από 12-14/5/2023, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Μαραγκός.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Μήλο, ο κ. Μαραγκός, την Παρασκευή 12/5 συναντήθηκε στο δημαρχείο του νησιού με τον Δήμαρχο κ. Μανόλη Μικέλη, τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και τ. Δήμαρχο κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη ενώ συμμετείχε παρουσία της συντονίστριας Ελένης Γαϊτανή και μελών του συντονιστικού της ΟΜ Μήλου σε συνάντηση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που διοργανώθηκε σε γνωστό καφέ του Αδάμαντα, κατόπιν πρόσκλησης του συνυποψηφίου του κ. Νίκου Συρμαλένιου ο οποίος άλλωστε ήταν και ο ίδιος παρών στην εκδήλωση. Παράλληλα, το Σάββατο 13/5/2023, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κίμωλο κατά την οποία είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Κων/νο Βεντούρη, πολίτες και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και να ενημερωθεί για μείζονα ζητήματα του Δήμου και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι ενώ την Κυριακή 14/5/2023 πραγματοποίησε συναντήσεις με κατοίκους και επιχειρηματίες της Μήλου. Ως κύρια θέματα ιεραρχήθηκαν, μεταξύ άλλων, η υποχρηματοδότηση της τοπικής αυτοδιοίκησης από εθνικούς και κοινοτικούς χρηματοδοτικούς πόρους και εργαλεία, η διαχείριση των απορριμμάτων και η υλοποίηση έργων υποδομής στους τομείς της ύδρευσης και αποχέτευσης, η συντήρηση του οδικού δικτύου, η διαβούλευση για τις περιοχές Natura, τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης και ελλείψεων προσωπικού, η δυσκολία εξεύρεσης προσωπικού για τις εποχιακές επιχειρήσεις κλπ.

Ο κ. Μαραγκός, αφού κατέγραψε τα σημαντικότερα ζητήματα όπως αυτά προαναφέρθηκαν, ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις προγραμματικές θέσεις και τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με τα ζητήματα της υγείας, της νησιωτικότητας, της πραγματοποίησης προσλήψεων, της βελτίωσης των εργασιακών συνθηκών και της επιχειρηματικότητας, της χρηματοδότησης επενδύσεων και υποδομών μέσω του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάπτυξης δεσμευόμενος να βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία μαζί τους με σκοπό την αποδοτικότερη αντιμετώπισή τους.