Συνάντηση με στελέχη του Επιμελητηρίου

Συνάντηση με στελέχη του Επιμελητηρίου

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Γιώργος Μαραγκός, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Ρούσσο και στελέχη του Επιμελητηρίου προκειμένου να ενημερωθεί

πάνω σε καίρια θέματα που αφορούν τον τομέα της επιχειρηματικότητας στις Κυκλάδες εν όψει των επερχόμενων εκλογών.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν καταρχάς θέματα που απασχολούν διαχρονικά τα νησιά των Κυκλάδων και επηρεάζουν άμεσα την ανάπτυξη των επιχειρήσεων όπως είναι οι δυσκολίες της νησιωτικότητας και η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών τόσο μεταξύ τους όσο και με την ηπειρωτική Ελλάδα. Επιπλέον δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις δυνατότητες για αναπτυξιακά έργα στις Κυκλάδες καθώς και οι τρόποι εξασφάλισης σχετικών πόρων προς την κατεύθυνση αυτή μέσω προγραμμάτων όπως είναι το ΕΣΠΑ. Τέλος έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον σπουδαίο ρόλο που παίζει τόσο ο πρωτογενής όσο και ο δευτερογενής τομέας στην ισόρροπη ανάπτυξη της οικονομίας των νησιών και στην ανάδειξη του αγρο-διατροφικού πλούτου των Κυκλάδων και του θεματικού γαστρονομικού τουρισμού.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος ενημέρωσε τον κ. Μαραγκό για τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Κυκλάδων τα τελευταία χρόνια σε όλους τους παραπάνω τομείς και με ποιο τρόπο στάθηκε στο πλευρό της επιχειρηματικότητας ιδιαίτερα τα τελευταία δύσκολα χρόνια της πανδημίας, εκπαιδεύοντας τα μέλη του πάνω στις νέες συνθήκες και βοηθώντας τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους και να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Μαραγκός, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα στελέχη και την εκτενή ενημέρωση, δήλωσε ότι στόχος του είναι η συνεργασία με το Επιμελητήριο Κυκλάδων, όπως και με όλους τους φορείς για την καλύτερη προώθηση όλων των θεμάτων που απασχολούν καθένα από τα νησιά των Κυκλάδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *